Punts de vista

L’altre dia, tot “conversant” via Twitter amb el nostre estimat Home Ocell, em vaig adonar que una simple frase pot tenir un significat molt diferent per dues persones. Inclús si la frase és curta, concisa i en anglès, un idioma bastant senzill si el comparem amb altres llengües amb més floritures com el català.

Ja sé que el timeline que podeu veure aquí sota no té més… a part que era un dimecres de matinada 😛 El curiós del cas, no obstant, és que mentre l’Home Ocell anava tuitejant jo li responia amb el primer que em venia al cap al llegir la seva frase, i, al final, em vaig adonar que realment teniem punts de vista molt diferents davant d’actes molt definits. Això bàsicament és una parida, però m’ha fet pensar en la interpretació dels famosíssims senyals. Sí… uuuh… els senyals… Allò que un o una detecta, interpreta a la seva manera i extreu una conclusió. I quan les coses van maldades diu… – No ho entenc, si m’havia fet senyals!!! Doncs senyores i senyors… equiliquà… Homes i dones interpretem els senyals de diferent manera… i si no… per mostra un botó.

Amb quina versió us identifiqueu més? Digueu la vostra!

Anuncis

7 pensaments sobre “Punts de vista

 1. anne

  Les imatges són interpretacions. Posa exemples del q ha escrit: per cada tipus de petó cadascú interpreta una cosa, no?

  Respon
 2. Capitana Morgan

  Hola Anne! Doncs si, exacte! Cada cop que l'Home Ocell feia una interpretació d'un petó, a mi em semblava que volia dir una altra cosa… Els dibuixos no volen dir res, simplement son una captura de pantalla del Twitter, on va tenir lloc la conversa… diga'm mandrosa, però per no reescriure les frases vaig copiar i enganxar la conversa tuitera 😛

  Seré bona noia i aquí deixo els diferents punts de vista que teniem cadascun dels significats de cada petó:

  Petó a la galta
  HOcell: Som amics
  Capitana: Ets un perdedor/a

  Petó a la mà
  HOcell: T'adoro
  Capitana: Soc un fetitxista

  Petó al coll
  HOcell: Ens pertanyem
  Capitana: Et vull posar calent/a

  Petó a l'espatlla
  HOcell: Et desitjo
  Capitana: T'estimo com a amic/ga

  Petó a la panxa
  HOcell: Estic a punt
  Capitana: T'adoro

  Petó als llavis
  HOcell: T'estimo
  Capitana: No sempre vol dir t'estimo…

  Està clar que aquell dia estava bastant objectiva-pessimista. Avui, al rellegir-m'ho de nou… penso que potser quan em fan un petó al coll no puc ni pensar què significa… 🙂

  Respon
 3. Home Ocell

  El més emocionant va ser l’espontaneïtat i rapidesa de resposta de la Capitana. 😉

  Això dels senyals i les seves interpretacions, … para muetra… No direu que no és més senzill interpretar els “senyals” que li fa un possible ligue al vostre amigote/amigota que no pas els que us puguin enviar a vosaltres mateixos ? Ah, que no! Doncs a mi em passa 

  Per cert, Capitana, estic d’acord: un petó a la ma és xungo de collons. Juas juasjuas 😉 Però un petó a la galta, dona molt de si. Si no ho reconeixeu és que no us n’han fet mai un com cal. A mi me’n va ensenyar una companya a la facultat. Et deixava amb els genolls tremolant. I he de dir-vos que vaig adquirir la tècnica i funciona. Causa estralls. 😉

  PD: Bona la parodia de l’anunci de la noia Vodafone configurant el mòbil al paradet que s’enamora !! Aquest fins i tot veu “senyals” on no n’hi ha !!!!

  PD2: deixem-nos de senyals, i siguem francs. El misteri per altres moments, que sinó fem un panolis que no vegis !!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s