Si tu ets el meu Peter Pan, jo seré la teva Campanilla

Quan un paio et diu “no ets tu, sóc jo” huye como jamás hayas huido. Sí, és una de les frases típiques que totes hem sentit, i per que no dir-ho, ens hem tragat…

Està clar que quan algun paio vol tema seriós ho saps des del primer moment. De no ser el cas, el suposat Caballero t’oferirà excuses varies com “em vull centrar en mi mateix”, “és que jo necessito anar poc a poc” (deu voler dir marxa enrere…), “és que ara la meva ex em necessita” o el pitjor dels pitjors, “ara et truco que estic a la dutxa” (i mai més se’n va saber res). Fet real. Es pot saber què ens està passant al jovent dels 80?? No sabem comprometre’ns!!!

Cert és que no sempre és el paio. En ocasions som nosaltres i la nostra exigència. Si el paio és alt, perquè és alt. Si és baix, doncs perquè és baix. Si no té humor, si va massa ràpid, si va massa lent…Sempre hi ha un defecte que fa que la petita virtut desaparegui. És el conte del Peter Pan i Campanilla, un amor idíl·lic però impossible de fer realitat. En definitiva, que arribem a la trentena i no hi ha manera d’aparellar-nos.

Davant aquest model de vida single, la nit i la farra és un element bàsic del qual no podem prescindir. S’ha d’anar a tirar la red. Per tant, el nostre cap de setmana es compon de discotequeo (a veure qui cau), festes varies i alcohol a dojo (que sempre ho fa més fàcil per enganyar a algú). Amb tot això, l’amo de Luz de Gas “se va frotando las manos” pensant… veniu veniu, gent alcohòlica i soltera. Us posaré un garrafón que no “sabréis ni adonde os habéis metío”. Cert, així és. Perquè al dia següent al igual recordes alguna cosa. Intentes fer memòria, però sempre et quedes amb els mateixos flaixos que no saps ni si has somiat. Et passes el dia fent-te preguntes que ressonen dins el teu cap a l’estil Homer Simpson … “amb què m’hauré gastat jo 70 euracos??? segur que els he perdut, perquè sols vaig beure dos copes!!” juas, i l’aigua de tots els floreros també!! So Pepa. Te’ls has gastat i ni les neurones ho recorden.

En definitiva, que és sobretot al dia següent (el dia de penediment, ja que el de resurrecció és al tercer dia, com Jesús) quan te n’adones que has de trobar un company que et porti pel bon camí i amb qui puguis compartir vida sana. Està clar: no pots trobar el teu príncep blau per la nit, t’has d’apuntar a algun centre excursionista o anar a classes de guitarra. Però no val un qualsevol.

Un cop li vaig dir a ma mare…”mama, de moment, mentre no aparegui algú que em faci més feliç, seguiré soltera”. I la seva contestació (que reconec em provoca certa inquietut…) “Ai filla, doncs més feliç que ets ara… no sé si ho seràs amb un Apuesto Caballero“.

10 pensaments sobre “Si tu ets el meu Peter Pan, jo seré la teva Campanilla

 1. Raquel

  Boníssim!!
  Però no sigueu tant pesimista dona, el problema real és trobar-lo, però un cop trobat i validad, “a vivir el amor que son dos días!”.
  A més, des de quan se li fa cas a les mares, encara q tinguin raó????????

  Enhorabona pel blog noies és geniall!

  Respon
 2. tapetinya

  Raquel no és pesimista, explica fets “basados en la realidad”” jajajaja, en el fons crec que afecta a més gent. Més d'una persona ja m'ha dit que s'hi ha vist reflexada.
  Home Ocell, 100% agree amb el comentari…

  Respon
 3. Anonymous

  “no pots trobar el teu príncep blau per la nit, t’has d’apuntar a algun centre excursionista o anar a classes de guitarra…”.Fantàstica aquesta idea, però segur q el vols trobar el teu príncep blau, crec q el príncep blau és un ideal d´home al qual aspireu i que sabeu del cert que no existeix i que no el trobareu…He dicho Llop36

  Respon
 4. Capitana Morgan

  Jo personalment no crec en el príncep blau… bàsicament perquè mai m'he considerat una princesa, però vaja… ningú és perfecte… Però si compatible, no? 😉

  Gràcies a tots pel comentaris! Sou genials

  Respon
 5. tapetinya

  Dan!! eres un crack solamente por hacer el esfuerzo de entender lo que decimos (a veces ni nosotras mismas nos entendemos….jajaja) pero…. esto no es valenciano!! es CATALA. 🙂 Aquí y en la china popular. juas!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s