Orgasme masculí

Si un dels temes més tabú a les converses entre col·legues de diferent sexe era l’orgasme femení, resulta que un dels més desconeguts (al menys, per les que escrivim en aquest bloc) és l’orgasme masculí… OMG!

Arrel dels comentaris del post sobre l’orgasme femení em van començar a assaltar alguns dubtes i molta curiositat… i no mentiré si us dic que aquestes últimes setmanes m’he dedicat a interrogar (i quan dic interrogar és simplement interrogar, malpensats!) a amics i coneguts. Tot i que no patiu, nois… no revelaré les meves fonts: podeu seguir llegint tranquils 😉 Tal com m’imaginava, no és que hagi descobert la veritat absoluta sobre els orgasmes dels homes, però algunes coses he après, i amb algunes m’he sorprès moltíssim. Així que, després d’aquest treball de camp (més aviat, treball de bar :P), aquí reprodueixo el que he tret en clar de les meves anotacions:

En primer lloc comentar que existeixen diferents tipus d’orgasme masculí. Bé, això ja ho sabíem, o al menys ens ho podíem imaginar per les diferents reaccions que tenen (o han tingut) els nostres amants. Funciona igual que a les noies, que no sempre que tens un orgasme se t’arqueja l’esquena i crides com una boja sense poder evitar-ho, a vegades simplement és alguna cosa com més relaxada, potser només se t’arronsen els dits dels peus, esgarrapes alguna esquena o gemegues més suaument, però la sensació, tot i no ser tant intensa, és de plaer igualment. Doncs, als homes, igual. Perfecte, anem bé. Diferents sensacions, graus, tempo, etc. Estupend.

Punt número dos… el multi-orgasme masculí és un fet. Sí, sí, sí i us ho certifico, la meva font és fiable 100%. I ja aviso que NO ho he viscut a les meves carns (mai millor dit) però em podeu creure si us dic que el multi-orgasme en la població masculina també existeix. Ole, ole, us felicito, fills! (i filles!) Resulta que hi ha certs afortunats en aquest planeta que NO tenen període de recuperació “després de” (tècnicament, període refractari) i poden seguir “emputxant” sense descansar, per gaudi dels dos implicats. I tot això sense comprimits de color blau o succedanis, of course, que això fa molta angúnia, a menys que hi hagués una disfunció adequadament diagnosticada per un facultatiu… De fet ara acabo de recordar que, en un viatge que vam fer amb la Curdera a Turquia, en el gran basar, ens van intentar vendre un potingue que tenia una etiqueta estranya, la qual, al traduir-la, prometia, textualment: “cinco sin sacarla“… Així, doncs, els turcs ja ho sabien… I és que els turcs tenen molta tela, però això ja ho discutirem algun dia en un altre post… que el tema dóna per molt, us ho asseguro.

I en tercer lloc… el que m’ha sorprès més… Els homes es poden orgasmar sense escórrer-se, inclús varis cops. Perdoneu la meva ignorància, però no ho sabia… ho va comentar el sr. Ocell al post de l’orgasme femení i em vaig quedar a quadros… Sabia que existeixen tècniques per controlar (i postergar) l’orgasme, com en el sexe tàntric, o inclús em sonava l’ejaculació retrògrada, en que el semen no surt a l’exterior perquè s’envia cap  a la bufeta, pressionant cert punt anatòmic, però seriosament pensava que l’orgasme “de veritat” venia després, quan finalment s’ejaculava cap a fora, tal qual, i que totes aquestes pràctiques eren simplement per tenir, al final, un orgasme brutal… Doncs resulta que no, que poden haver-hi orgasmes, inclús varis, sense ejacular. OK. Ara ja ho sabem. Perfecte!

Honestament, tampoc és que em considerés una experta coneixedora super-mega-high-level del sexe, ni molt menys, però, hòstia! podria haver-me’n assabentat abans, no? Que això és molt bèstia, eh!? Però com jo, les meves amigues tampoc tenien consciència de l’orgasme masculí sense ejaculació i… els meus amics, tampoc… Cap dels meus amics sabia que no calia que es correguessin per tenir un orgasme… cap, menys un d’ells, l’Iceman, que en una ocasió va tenir una “experiència” similar… Amb això no vull dir que la majoria dels meus col·legues siguin uns “bàsics” al llit, angelicos… no, home, no! sinó que vull dir que potser no tots els homes són capaços d’experimentar-ho… o potser sí que són capaços, però encara no ho han sentit… I si realment això és cert, espero que tots puguin provar-ho algun cop, que ha de ser fantàstic… o al menys una experiència interessant. I que si ho aconsegueixen, que ho diguin a les seves parelles, que això és digne de saber-se! PD: A mi també m’ho podeu dir, eh? Seré discreta, #usujuro! 😛

Tornant a la meva font primària, tot parlant fent un gintonic amb l’Iceman, que sí que havia experimentat una sensació orgasmàtica sense ejacular, em va dir que la sensació va ser diferent a l’habitual, més generalitzada, com una tremolor bestial per tot el cos, deia. Em comentà, també, que va sorgir sense fer res d’especial, és a dir, sense tenir sexe tàntric ni pràctiques inhibitòries de l’ejaculació, i va atribuir-ho a una connexió especial amb la seva parella en aquell moment… Que maco, no? 😀 El que desconec és com ho aconsegueix el nostre estimat seguidor Home Ocell… des del Fem una birra?!?! al complet el convidem a que ens il·lustri comentant aquest humil post. Gràcies!

10 pensaments sobre “Orgasme masculí

 1. Troballes de l'home ocell

  Tercer: Tal com dius que ho va experimentar l'Iceman, és perfecte. La suma de l'afectivitat i el desig sexual del moment vers a la seva parella li van provocar un estímul nou. I és que la capacitat orgàsmica s'apren i es pot fer evolucionar i potenciar.

  Hi ha l'orgasme sobrevingut, que es presenta de cop, i que és el més conegut. Però també hi ha aquell que es presenta mica en mica. Que no el sents de cop. Que comença a donar plaer suaument. T'estremeix, potser posant la pell de gallina, com aquella electricitat que se sent a vegades al clatell amb una caricia. Aquesta sensació, lluny encara de porder-la considera un orgasme, la pots potenciar, i allargar en la durada. Pot sentir-se per tot el cos. Cada cop més intens. Com les oles que recorren la costa fins que trenquen a la sorra. I sovint arriben sequencials, i a vegades se solapen unes damunt les altres, pujant la intensitat. Mantenir aquest moment, fent-lo llarg, mantenint l'electricitat i permetre que la intensitat augmenti, però no de cop, fins a l'extasis total. Crec que és bàsic que la teva parella s'adoni d'aquest moment, i gaudeixi ara del plaer que t'està proporcionant, perquè així augmentarà més la exitació i potenciarà l'orgasme total.

  Has d'estar a cent. Què dic a cent. A mil. Però no n'hi ha prou a estar-ho tu. També ho ha d'estar la teva parella. Sobint és més senzill quan hi ha hagut aquella tensió sexual previa, a la festa d'on es ve, per exemple. Fer-li saber al cervell que el sexe ja ha començat allà. Com el lent sobregit que fa l'avia per al fricandó. Sense preses i a foc lent.

  Aix, no se si me sapigut explicar.

  Respon
 2. Capitana Morgan

  Senyor Ocell… em trec el barret! Ole i ole. Explicat perfectament! I respecte el segon punt… jejeje, aquelles cares donarien per un altre post xDDD
  Bon any tingui si no ens llegim abans 😛

  Respon
 3. sense_escrúpols

  Vaig escriure un comentari però suposo que deuria quedar a l'antic blog. I era per afegir un punt en l'orgasme masculí i és que nosaltres també podem fingir orgasmes (contrastat només en mi i un amic). La primera reacció de les dones és dir: impossible, vosaltres no podeu. Doncs sí, a vegades també enganyem. No és que passi sovint, de fet un parell de vegades comptades però passa sobretot en les maratons de sexe… ja no pots més, d'allà no sortirà res més i tu ho saps, ella acaba i la teva “hombría” diu va puc, puc arribar al quart… però no, no ens enganyem que tenim una edat. Ha quedat clar que ens és impossible enganyar en el primer i segon, ens és físicament impossible. Però depenent quines situacions et trobes forçat. Fas igual eh: “uh, ah, síiii, quin gust, jaaaaa” però d'allà no surt res. Fàcil si és amb preservatiu ja que ningú mirarà “el cuerpo del delito” i si és sense sempre tens l'excusa: “no carinyo, és que com ja saps q després d'uns quants ja no hi ha tema” (l'ítem important si us fixeu és: -com ja saps-). No menyspreu l'acte sexual ni dic que s'hagi de fer eh, quedi clar, però igual que elles a vegades no arriben i ho fan veure que sàpiguen que nosaltres també podem fingir…

  Respon
 4. el de la Botigueta

  Desprès de haver llegit amb devoció, volia afegir algun comentari.
  Jo m'apunto el grupet masculí dels multiorgasmics, crec que una vegada tens clar que el plaer esta en el cervell i no a les parts nobles, no et resta mes que posar-hi una mica de seny i millor encara un molt de creativitat.
  L'autocontrol predomina en la majoria de les activitats humanes, per tant i estem bastant avesats, superada aquesta habilitat tant viril de voler enllestir la feina no fos cas que la cosa no tiri. Jo hem repetia… tranquil·litat!!!, el genera femení ho acostuma a agrair, gaudir de les altres parts del propi cos i del altre, del plaer dels petons de totes les tonalitats, especialment els dolços, fan que vaguis descobrint amb intensitat els plaers en tots els colors.
  Les diferents postures, especialment les mes còmodes i amb mes contacte ajuden.
  Escoltar, mirar i ser pacient també.
  I arribat el moment sublim de la ejaculació no precipitar-se i deixar fluir amb suavitat, disminueix l'etapa refractaria i et predisposa a un orgasme molt mes prolongat. Ei!! si volem ser multiorgasmics i elles ho son, copiem-les, descobrirem un mon de plaer molt mes immens.

  Respon
 5. ที่พักชะอำ

  Hello there! I could have sworn I’ve been to this website before but after going through a few of
  the articles I realized it’s new to me. Anyways, I’m certainly happy I came across it
  and I’ll be bookmarking it and checking back regularly!

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s