Orgasme femení

   Un dels temes més tabú en les converses entre persones de diferent sexe és l’orgasme femení… I no entenc per què. Si podem parlar normalment de polles, gatillazos, tetes, culs, fantasies vàries i altres aspectes relacionats… per què l’orgasme femení queda com a tema pendent en totes les converses sobre sexe? I, és més, sé de bona tinta que desperta molta curiositat entre el sector masculí… llavors per què no pregunteu directament? És que potser al sector femení li fa vergonya parlar-ne?
Això no pot ser!
   Per començar, i que quedi clar… totes les noies es masturben, TOTES, i això és un fet. I no entenc per què algunes ho neguen. Hi ha certes senyoretes que s’ho deuen prendre com alguna cosa vergonyosa, un fet a amagar, però que una noia es toqui no vol dir que sigui una guarra ni molt menys (només faltaria!) i per tant no sé per què hi ha com un cert recel en admetre-ho. No sé, ho trobo el més natural del món. Total, tothom sap que tots els nois se la pelen, llavors per què hi ha certa tendència a negar que totes elles també ho fan? Tampoc cal entrar en detalls, evidentment, però reconèixer-ho no té més conseqüències, tampoc. En fi… tema tancat.
   Un altre aspecte sobre l’orgasme femení que genera molta curiositat és el fingir. Sí, les noies poden fingir orgasmes, és relativament senzill. I TOTES ho han fet, al menys algun cop. Però no cal que el sector masculí s’emparanoïi, ha passat tota la vida i seguirà passant, però com saber-ho? Ai, senyors, això depèn de la perspicàcia masculina i de l’actuació femenina 😉
   Fingir un orgasme no hauria de tenir més importància, al menys si es fingeix quan és legal fer-ho. Perquè potser no existeix un manual com a tal, però hi ha certes normes de sentit comú. Per exemple, estic totalment en contra de les dones que fingeixen orgasmes perquè les seves parelles no acaben mai (però què més vols, nena????) o no els hi fan bé… Així no aneu enlloc: NO cal recompensar una cosa que no agrada, perquè llavors es poden crear males costums i entrar en un bucle maligne… Aquelles senyores que es dediquen a fingir perquè els seus marits/nòvios les deixin estar, tenen un problema, i greu! Si es dediquen a orgasmar-se quan realment no s’ho estan passant bé, doncs fatal, la veritat, perquè fingint l’orgasme només estan aconseguint transmetre a les seves parelles que allò que els han fet els agrada, quan no és així. Collons, que demanin allò que els agrada, que el sexe s’ha de gaudir i ha de provocar orgasmes de veritat!
  Fingir un orgasme hauria de ser com un regal, és a dir, un reforç positiu a la feina ben feta, quan la pròpia natura no dóna una resposta fisiològica adient al plaer rebut, degut a causes externes (borratxera, cansament, estrès, etc). Per exemple: Si una noia s’ho està passant de conya al llit amb algú, però per algun motiu aliè no arriba a l’orgasme, doncs no em sembla malament que el fingeixi, perquè ell s’ho mereix, perquè el nano s’ho ha currat. I perquè, siguem francs, quan una noia no arriba a l’orgasme, el noi es ratlla, sempre, encara que la noia juri i perjuri que s’ho ha passat de collons. En aquest cas, veuria factible el fet de fingir, per evitar ratllades per part d’ell quan no té motiu. Al menys, aquesta és la meva visió. De fet, estic segura que si els nois podessin fingir, també ho farien, i no hi haurien gatillazos quan realment estan disfrutant de veritat. O no és així?

10 pensaments sobre “Orgasme femení

 1. Troballes de l'home ocell

  Umm, tens raó: no recompensis el que no es mereix premi, i molta raó en que els premiats creuran que és així com t'agrada. M'agrada el concepte de reforç positiu. Molt adient. I finalment, trenquem el mite que fingir es cosa femenina en exclusiva. NO ES CERT: naltros també podem fer-ho, ho certifico.
  PD: el post se m'ha fet curt.

  Respon
 2. Capitana Morgan

  Gràcies, home ocell! Molt interessant el que dius al final… haurem d'investigar sobre el tema… de veritat vosaltres tb podeu? Alguna tècnica tàntrica? O simplement amb el poder de la ment? Això ens ho has d'explicar! Fins aviat!

  Respon
 3. Troballes de l'home ocell

  TocadaDesBoll, no descubriré res si dic que orgasme i eyaculació no van SEMPRE junts. Si el tema va com cal, diversos orgasmes abans de la definitiva son habituals. Llavors, fingibles, si s'escau. Tot i que voto per als autèntics !!!

  Respon
 4. Anonymous

  Em sembla que moltes noies tendeixen a simplifcar el orgasme masculi, “si s'ha corregut es que li ha agradat”. Pero el orgasme masculí al igual que el femení pot ser molt variat en quan a intensitat, plaer, emoció, color i record.

  Respon
 5. TocadaDesBoll

  No home!Que hi ha varies intensitats,crec que ho tenim totes força clar… el que a mi em sorprèn més és el sexe tàntric del Sr.Ocell!Tot i que sé que pot passar mai m'hi he trobat ni cap de les noies que coneixo i mira que en parlem de sexe! També diuen que totes les noies som multiorgàsmiques i jo encara no sé el que és!jajaja!Així doncs, felicitats Sr.Ocell!

  Respon
 6. laura

  no totes ens toquem…i no em fa vergoña ni res d´aixo…simplement no em crida…m´agrada mes que em toquin….diguem tonta…..

  Respon
 7. el de la Botigueta

  En el amor i a la guerra val tot, finguir per excitar l'altre pot formar part del joc, masculi o femeni, no sempre estem igual, ni en tenim les mateixes ganes, intentar satisfer a l'altre jo crec que hauria de ser la motivació bàsica, desde el respecte… sempre.
  Un altre tema que donaria per un llibre “Coneixes a un mateix”, jo he trobat alguna dona que no sabia a on tenia el clitoris, i caram!!! la troballa va ser espectacular!!!
  Però la descoberta de tots els punts sensibles d'una dona, pot ser per dedicar una temporada, la qual cosa no esta gens malament, com apunta la Laura.
  Per si de cas, si ella ja ha investigat abans, en alguns casos s'agraeix.

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s